86 år og fortsatt lærer

lektor Gunnar kambrestad avisa nordland

Det er tøft å være lærer. Med det mener jeg begge betydningene av ordet “tøft”. Det er tøft som i betydningen “kult”, det føles som verdens beste jobb når man står i klasserommet og jobber med elevene, men det er også “tøft” som i betydningen tungt. Det er spesielt tungt når du etter fjerde arbeidsdag  i juleferien fortsatt har en halv rettebunke med fordypningsoppgaver igjen. Sukk! Midt opp i gledesrop og hjertesukk er det derfor så godt å se at man ikke trenger å gå ut på dato som lærer. Jeg synes det var kjempegøy å lese om Gunnar Kambestad fra Meløy som er 86 år og fortsatt underviser. Håper jeg kan være like sprek og lykkelig i klasserommet når jeg er 86 år.

Du kan lese mer om lektor Gunnar Kambestad i Avisa Nordland.

gammel lærer med tekst copyright2

Bildet ovenfor viser omtrent hvordan jeg ser for meg at jeg vil bli som 86 år gammel lærer. Egentlig er det en litt sjarmerende tanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*