Hva vil blå-blå fremtid bringe?

spåkone ny utdanningsministerspåkone ny utdanningsminister_venterspåkone ny utdanningsminister_thorbjørn røe isaksenGratulerer med ministerposten, Thorbjørn Røe Isaksen!

Jeg må innrømme at jeg var ganske spent på den nye regjeringen. Hvilke politikere skulle bli ministere, og hvilke departementer skulle de ulike ministrene lede? Mest spent var jeg på hvem som skulle bli kunnskapsminister. Ernas valg falt på Thorbjørn Røe Isaksen.

Røe Isaksen, jeg er spent på hva du kommer til å utrette de neste årene.

Jeg fikk litt forhåpninger da jeg leste om hans Twitter-melding til faren:

“Kjære pappa. Nå blir jeg sjefen din. Råd tas imot med takk.”

Twitter-meldingen tyder på glimt i øyet. Jeg håper at innsikt, handlekraft og glimt i øyet også er noe vi får se fra kunnskapsministeren i tiden fremover. Gratulerer og lykke til, Røe Isaksen. Jeg følger spent med på deg.

 

Du kan lese mer om Thorbjørn Røe Isaksen i denne artikkelen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*